AvaliaçÔes de Frituur de Haven Zutphen

AvaliaçÔes recentes

4.0
Paul
13 março 2024

Wel erg weinig friet voor een 'grote friet'. Ook weinig saus. En friet totaal niet doorbakken.

Henk Eigenberg
29 fevereiro 2024
Peter
13 fevereiro 2024

Lekker patatje

Jos
21 dezembro 2023

Vriendelijke ontvangst, attent m.b.t. het wijzen op mijn mogelijkheid een aardige korting bij elkaar te sparen, na telefonische bestelling was het bestelde exact op tijd klaar - en nog prima van smaak en temperatuur!

Marion
24 novembro 2023

vriendelijke bediening en heerlijke bio patat!

Karin
1 outubro 2023

De friet was iets te hard gebakken vonden we. En het emmertje frietsaus voor € 2,90 bevat te weinig saus. Verder alles okĂ©.

Bewoner Zutphen
25 setembro 2023

De laatste tijd ligt het er heel erg aan wie er in de cafetaria staat. Sommige bakken de frietjes helaas te lang waardoor ze heel erg hard worden en je de halve zak kan weggooien wat erg zonde is ook van het geld. Vroeger was dit niet zo en waren de frietjes gewoon perfect gebakken!

Michel
24 setembro 2023

Lekker en op tijd

Lous tamboer Eerden
23 setembro 2023

Kwaliteit is prima mazr wij hadden een patat te weinig gekregen. Wel.besteld en betaald. Voortaan ter plaatse bestelling controleren

Jan-Joris van den Belt
10 setembro 2023

Eten was heerlijk, snel klaar, grwoon erg goed!

peter van veen
2 setembro 2023
Dick Moree
28 agosto 2023

Altijd prima patat. Wij nemen meestal de biologische en die is super lekker.

Martin Elshof
25 agosto 2023

Prima product. Perfect op tijd

Jan
5 agosto 2023

Makkelijk bestellen. Prima kwaliteit en vriendelijke bediening.

K
28 julho 2023

Lekerrrrrr

Arnoud
3 julho 2023

Vriendelijk, lekker en op tijd (via de website besteld). Ook voldoende vegetarische alternatieven in het assortiment, prima!

Jarno marks
23 junho 2023
Ton
16 junho 2023

Kwaliteit heel goed alleen een te grote hoeveelheid friet maar beter te veel dan te weinig

Bakker
19 maio 2023

Friet was niet genoeg doorbakken

Jikke de Haan
5 maio 2023

De satésaus was heerlijk, beter dan ik had verwacht. Te meer was de teleurstelling toen ik de varkenssaté proefde, taai veel harde stukjes leek niet gaar, erg jammer. Ik heb goede ervaringen met deze frituur, dit was een minpunt. Jammer.

Henry Bossenbroek
29 abril 2023

Vlotte bestelling en heerlijk gegeten. Fijn een goede Frituur in de buurt.

Ton
29 abril 2023

Helemaal goed ga zo door

Jan
24 abril 2023

Geen wachttijd en prima kwaliteit!!

Carla
22 abril 2023

De kipschnitzel is zoooooo lekker, de friet perfect en een heerlijke salade. Geweldig

Celina
21 abril 2023

Helemaal prima!

Henk Eigenberg
21 abril 2023
Pieter
19 abril 2023

Lekker, goed gebakken en uitstekend verzorgd!

GB
27 março 2023

Friet onvoldoende doorgebakken en geen mosterd bij kroket.

Jikke de Haan
25 março 2023

De frietjes zijn altijd goed en mijn man vindt de schnitzel ook heerlijk. Echter ik heb nu een aantal keren de kroket gehad en nu bitterballen, maar nee, die zijn niet lekker. Ik vind er niet of nauwelijks vlees in, zijn gewoon ragout (zonder t vlees) in balletjes gedraaid met een paneerlaagje gefrituurd. Helaas! Een lekkere kroket is heel moeilijk te vinden.

Bas
10 março 2023
Ernst van Thiel
6 março 2023

Kwam op de afgesproken tijd moest nog 10 minuten wachten. Dat kan dan beter. Producten zijn prima.

uit Empe
28 fevereiro 2023

De biofriet was erg lekker! Zeker voor herhaling vatbaar!

henk eigenberg
27 fevereiro 2023

goede kwaliteit, makkelijk te bestellen en vooruit te betalen, top!

Marjon van Hummel
25 fevereiro 2023

Zeer goede kwaliteit, erg lekker , goed van temperatuur en snel geholpen en zeer vriendelijk personeel!! Super!!

Marjon van Hummel
10 fevereiro 2023

Prima verzorgd en thuis nog krokant

Cynthia Ong
1 fevereiro 2023

Grote bestelling geplaatst, timing was perfect bij het ophalen. Het was betalen en meenemen.

F
4 janeiro 2023

De kwaliteit van de varkenshaas sate was teleurstellend, er zaten verschillende taaie, niet eetbare stukken in. Jammer

Rikottens
22 dezembro 2022

Smaakt goed en het is top

Rik Ottens
21 dezembro 2022

Smaak was goed Ik kom hier binnenkort wonen Dit is echt top 👍👍

Henk Eigenberg
5 dezembro 2022
M.jansen
28 novembro 2022
Olivier
9 novembro 2022

Heerlijke bio frites

Alex
4 novembro 2022

Gewoon top đŸ‘đŸ»